preloader
blog-post

En iyi Hugo Temaları Hangileri?

author image

Hugo ile kullanabileceğiniz ve ücretsiz olmalarıyla ön plana çıkan beğendiğim en iyi hugo temalarını sıralamaya çalıştım..

Sanatçılar için geliştirildiğini düşündüğüm eternity teması Bora Tanrıkulu tarafından geliştirilimiş. Bora Tanrıkulu tarafından geliştirilen tema, sanatçıların çalışmalarını dünyaya sunması için iyi bir araç. Basitliği ve sadeliğiyle dikkat çekici. Github sayfasında “Eternity is a minimalist Hugo theme designed for portfolio sites with a fresh feel.” şeklinde tanımlanmış.

Çalışmalarınızı derli, toplu bir şekilde kullanıcılarla buluşturmak isterseniz bu tema tam size göre.

Aşağıdaki ekran görüntüsünde Can Kalay’ın websitesini görebilirsiniz.

Novella sadelik ve işlevsellik açısından öne çıkıyor. Tasarım sadelik üzerine kurulmuş. Gece ve gündüz modu olması, mobil cihazlarla uyumluluğu onu başka bir boyutta taşımış. Websitesinde de “Novela, the simplest way to start publishing with Hugo[…]” şeklinde yazmaları temanın güzel yanı diyebiliriz.

Eceay Bilişimin websitesi için de bu temayı kullandık.

Aşağıdaki ekran görüntüsünde novela temasının örneğine bakabilirsiniz.

Academia teması gethugothemes sayfası vasıtasıyla bulabileceğiniz ücretsiz bir tema. Aklıma ilk gelen özelliği temel renkleri çok rahat şekilde değiştirebilmeniz. Akıcı ve eğitim alanında kullanılabilecek başarılı bir tema.

Aşağıdaki ekran görüntüsünden fikir edinebilirsiniz.

Sicily kişisel websitelerini geliştirmek, yönetmek isteyen sanatçı, şair gibi insanlara özgü bir tema olarak karşımıza çıkıyor. Tasarımı ile kişinin öne çıkmasını sağlamayı başarmış bir tema.

Aşağıdaki ekran görüntüsünden fikir edinebilirsiniz.

Hugo temaları

Çok farklı alanlarda ve tarzlarda kullanabileceğiniz Hugo temalarını bulunmaktadır. Önemli olan ihtiyaçlarınıza yönelik olarak bir websitesi geliştirmektedir. Bunu çözdüğünüz zaman işinizdeki değişimi farkedeceksiniz.

Eğer Hugo konusunda yardım ihtiyacınız olursa bizimle iletişime geçebilirsiniz. Eceay Bilişim olarak ihtiyaçlarınıza yönelik çalışma yapmak önceliğimizdir.

comments powered by Disqus

Diğer Yazılar

blog-post

Eceay Bilişim Projeleri

Bugüne kadar açık kaynak kodlarını kullanarak yaptığımız projelerimiz. Yer aldığımız projelerde bilişim dünyasının …

Dijital dünyada yardımcınız

Dijital dünyada ayak izinizi korumanıza yardımcı olmak, yapmak istediğiniz projeleriniz için buradayız.

Şimdi İletişime Geç